Een leuke heren leren jas heb je makkelijk gevonden op deze site

2 min gelezen

leren-jas-heren-zwart-Versano-TR36-voorWelkom beste mensen, leuk dat jullie er weer zijn. Vandaag heb ik een leuke tip voor jullie dat te maken heeft met mode. Zo had ik laatst namelijk een trendy heren leren jas gekocht. Ik was hier al een paar weken naar op zoek. Natuurlijk probeerde ik het eerst in de stad te kopen. Vooral ook omdat je het dan kan aanpassen en direct in de spiegel kunt kijken. Wanneer het dan niet past ga je gewoon door naar de volgende winkel. Helaas lukte het mij niet om te slagen, ondanks dat ik wel meer als tien winkels ben afgegaan. Ik wou dan ook perse een leren jas. Toen ik eenmaal thuis kwam sprak ik een vriendin van mij en die attendeerde mij op een website genaamd leathershopdoci.nl. Zij had hier in het verleden haar leren zomerjas gekocht en dat was haar toen zeer goed bevallen. Ik ging toen dan ook gelijk naar de site. Het duurde mij niet lang totdat ik een geschikte jas had gevonden. Het assortiment van Leathershop Doci is erg breed, dus het zou mij verbazen als jullie daar niet kunnen slagen.

leren-jas-heren-blauw-Versano-TR36-voor-110x144

Online een jas gescoord

logoToen ik eenmaal een keuze gemaakt had klikte erop en toen zat die in het ‘winkelwagentje’. Toen ik moest afrekenen zag ik dat er geen verzendkosten waren, iets wat mij enorm verbaasde. Eigenlijk had ik hier al rekening mee gehouden, dus ik was hier positief verrast over.

Na zes werkdagen kreeg ik dan mijn heren leren jas aangeboden thuis. Ik was dan ook erg enthousiast toen ik het pakketje open deed en probeerde de jas gelijk aan. Gelukkig zat deze perfect en de kleur was nog mooier als op de site. Dit is dan ook de reden waarom ik zo lovend bij over Doci. Dus ben jij op zoek naar een leren jas, dan moet je zeker even hun site bezoeken!