Snackmobiel.nl raad ik aan iedereen aan

2 min gelezen
Snackmobiel.nl

Mijn broer en ik zijn afgelopen maand eenentwintig jaar geworden. Voor ons feest hebben wij Snackmobiel.nl ingehuurd. Mijn Broer en ik zijn een tweeling en wij houden ervan om anders te zijn. Het is namelijk gebruikelijk om een twenty one dinner te geven als jij jarig hebt. Meestal nodig jij dan een paar goede vrienden uit en ga jij chique dineren. Mijn broer en ik zagen dat alleen niet zo zitten. Wij besloten daarom om het anders aan te pakken. In plaats van een paar vrienden uit te nodigen, hebben wij al onze vrienden uitgenodigd. Een wij hebben gekozen om friet te serveren, want wie is daar nou niet gek op?

Snackmobiel.nl

Snackmobiel.nl maakte ons feest af

Omdat wij onze vrienden wilden verrassen met het feit dat wij een wagen van Snackmobiel.nl hadden ingehuurd, hebben wij net gedaan alsof wij een normaal twenty one dinner gingen geven. Tegen onze vrienden hebben wij gezegd dat zij in pak naar ons huis moesten komen. Vanuit daar zouden wij dan met speciaal vervoer naar een restaurant gaan. Dat was natuurlijk helemaal niet waar, maar dat wisten zij niet. Als onze vrienden dan aan zouden komen, dan zou het feest beginnen bij ons in de achtertuin. Na een uur zou de frietwagen komen en patat voor iedereen maken.

Snackmobiel.nl

Een echte verrassing

Toen alle vrienden van mijn tweeling broer en mij aankwamen, waren zij erg verrast. Zij hadden niet verwacht dat wij ons diner anders aan zouden pakken. Toen de frietkraam kwam, begon het feest pas echt. Van heel erg veel vrienden kregen wij te horen dat zij het feest echt geweldig vonden. Iedereen genoot van het lekkere friet wat gebakken werd. Natuurlijk mocht iedereen ook een paar snacks uitkiezen. Wij zijn heel erg blij dat wij voor een patatwagen zijn gegaan en onze vrienden verrast hebben hiermee.