Wat een top merk is Wolky toch!

1 min gelezen
Wolky

WolkyWolky is een van die merken die bij mij altijd goed zit. Nooit hoef ik mij zorgen te maken over hoe de maten vallen, want deze vallen altijd precies hetzelfde. Daarom durf ik het hierbij ook gewoon aan om het via internet aan te schaffen. Gewoonlijk houd ik hier niet zo van, maar ik heb een onwijs fijne webshop ontdekt een tijdje terug. Hier kwam ik eigenlijk per toeval terecht toen ik op zoek was naar slippers voor mijn zoontje. Meteen viel het mij op dat zij een heel groot assortiment hebben voor vrouwen, kinderen en mannen. Daarom heb ik hier vorige week een enorm grote bestelling voor het hele gezin geplaatst.

Ik durf het bijna te wedden

In het pakket met schoenen die ik de volgende dag al ontving, zaten ook mijn Wolky’s. Meteen heb ik ze aangetrokken en weer had ik het gevoel alsof ik op wolken liep. De naam past daarom echt perfect bij het gevoel dat je krijgt wanneer je hierop loopt. Mocht je benieuwd zijn of dit misschien ook iets voor jou is, neem dan zeker eens een kijkje bij Van Bommel. Eigenlijk weet ik bijna zeker dat zij iets verkopen wat bij jouw smaak past.