Beauty Bear

2 min gelezen

Misschien ben je ze op Social Media al tegengekomen: de Beauty Bear Vitamin Gummies. Deze razend populaire voedingssupplementen staan erom bekend je haar, huid, nagels of tan een echte boost te geven. Alle gummyberen zijn gemaakt op basis van fruitvezels, waardoor ze zacht zijn en ook nog eens lekker om op te kauwen. Beauty Bear gelooft dat beauty van binnenuit komt. Met de gummyberen weet het merk jouw innerlijke schoonheid naar buiten te brengen, met zichtbaar resultaat!

Beauty Bear heeft vier verschillende soorten voedingssupplementen op de markt gebracht. De Tan vitamines zijn speciaal ontwikkeld om langer een gebruinde teint te behouden. Ook weten de Beauty Bear gummyberen de kans op verbranden te verminderen. De formule bevat stoffen als acerola en caroteen die erom bekend staan het bruiningsproces te versnellen en de aanmaak van collageen te ondersteunen. Het beste is om de gummyberen vier weken voordat je naar een zonnige bestemming gaat in te nemen. Bij iedere dag twee voedingssupplementen zie je dat je tuint intenser is en langer blijft zitten. Ook fijn: de gummyberen weten zonneallergie te verminderen.

De Beauty Bear Nail Vitamines maken je nagels weer sterk en gezond. De formule bestaat uit zink, selenium, silicium en vitamine B6 en B12. Deze stoffen weten de aanmaak van rode bloedcellen, die zuurstof transporteren naar alle cellen in het lichaam, te ondersteunen en de groei van de nagels te bevorderen. Vooral als je last hebt van nagels die snel breken, scheuren of omvouwen, zijn deze gummyberen dé uitkomst die zeker het proberen waard zijn. Neem twee gummyberen per dag in voor minimaal twee maanden lang en je zal zien dat je nagels langer, sterker en gezonder zijn.

Een gezonde en jonge huid. Wie wil dat nou niet? De Beauty Bear Skin Vitamines weten je huid sterk te maken zodat huidproblemen verleden tijd zijn. De hoofdingrediënten van deze gummyberen zijn ceramiden, vitamine A en zink. Deze stoffen zorgen voor een elastische huid, minder rimpels, acne, eczeem, roos en psoriasis, en een betere afvoer van afvalstoffen. Onzuiverheden krijgen niet meer de kans om zich verder te ontwikkelen en je huid zal stralend en egaal worden.

De Beauty Bear Hair Vitamines zijn geschikt voor iedereen die droomt van lang, gezond en vol haar. De ingrediënten uit deze voedingssupplementen (biotine, acerola, foliumzuur en jodium) staan erom bekend een positief effect te hebben op de gezondheid van je haar. Het enige wat je hoeft te doen, is twee gummyberen per dag in te nemen. Makkelijker kan het niet! Je bestelt de Beauty Bear vitamines natuurlijk bij Beautyfashionshop voor een vaste lage prijs.