Behandeling cosmetische acupunctuur

1 min gelezen

Ben je van plan om een  behandeling cosmetische acupunctuur te ondergaan, dan ben je bij Praktijk Acupunctuur Amstelveen aan het juiste adres. In deze praktijk kan je terecht voor diverse behandelingen die gebaseerd zijn op de traditionele Chinese geneeswijze. Omdat ik al jaren last heb van enorme wallen onder mijn ogen en ook de huisarts mij niet door wilt verwijzen naar een specialist kreeg ik de tip om hier een behandeling uit te laten voeren. Vooral omdat de methode die hier wordt gebruikt geheel pijnloos is, leek dit voor mij de ideale oplossing.  

Behandeling met naalden

De cosmetische acupunctuur behandeling wordt door middel van naalden uitgevoerd. Deze worden op een speciale manier in de huis geprikt, hierdoor wordt de doorbloeding gestimuleerd en de balans in de aangezichtsspieren hersteld. 

Nadat ik mij eerst goed had laten voorlichten ben ik zo een behandeling ondergaan. Het idee dat er naalden in mijn lijf werden gestoken maakten mij een beetje bang, maar dat was nergens voor nodig. Door de speciale manier van werken heb ik totaal geen pijn gevoeld. Eindelijk kan ik weer zonder wallen de straat op en hoef ik geen dikke laag make-up aan te brengen om het te verbergen. Lijkt wel dat ik tien jaar jonger ben geworden.