Beste rijschool Rotterdam

2 min gelezen
Rijbewijs-auto

Voor mijn werk moet ik vaak ver reizen. In het begin was het makkelijk uit te houden, maar na een tijdje werd het vermoeiend. Ik zat al een tijd lang met het idee om voor mijn rijbewijs te gaan, maar ergens durfde ik de stap niet zetten. Wanneer ik 19 was had ik namelijk al eens geprobeerd om mijn rijbewijs te halen, maar verder als een theoretisch rijbewijs was ik toen niet geraakt. In die tijd koos ik voor een rijschool die mij niet lag. De uitleg was verwarrend en het leek wel of ze geen geduld met mij hadden, dit wou ik niet nog eens meemaken. Toevallig kwam ik ongeveer een jaar geleden een vroegere schoolvriend tegen.

Hij had pas zijn rijbewijs gehaald en toen ik hem zei dat ik zo ver werkte en al overwogen had om voor mijn rijbewijs te gaan maar het niet goed durfde door mijn vroegere ervaring, raadde hij mij rijschool Solo aan, volgens hem was het de beste rijschool in Rotterdam. Ondertussen heb ik dankzij rijschool Solo mijn rijbewijs van de eerste keer behaald, ik had nooit gedacht dat het zo vlot zou gaan! Ik merkte een enorm verschil in de aanpak. Zo zorgde deze rijschool voor een gratis eerste proefles en een persoonlijk opgesteld stappenplan die alles heel duidelijk maakte. Hun hulpvaardigheid en vriendelijkheid hebben mij echt geholpen om mijn doel te behalen! Dankzij rijschool Solo heb ik nu meer vrijheid en meer tijd die ik nuttig kan besten.

Rijbewijs-auto

 Professionele en vriendelijke instructeur

Een ander voordeel aan deze rijschool is dat je steeds dezelfde rijinstructeur krijgt. Dat was niet zo op mijn vorige rijschool en dat zorgde voor verwarring. Na een tijd begint de rijinstructeur je te kennen en weet hij hoe hij je het best kan aanpakken, daarom dat een vaste rijinstructeur zo veel beter is. Ik had ook veel geluk met mijn instructeur, want hij was ontzettend geduldig, adviserend en hulpvaardig!