Brother LC 985

1 min gelezen

logoMijn ervaringen met Brother LC 985
Tot een jaar geleden liet ik mijn cartridges regelmatig hervullen bij een refill-shop. Of anders kocht ik goedkope cartridges van slechte kwaliteit. Helaas heb ik gemerkt dat dit buitengewoon slecht is voor je printer. Die van mij gingen dan ook zelden lang mee. Toch had ik niet de mogelijkheid om grote bedragen te spenderen aan mijn printerinkt.

brother_compatible_-_lc985bk_-_inktdruppel.nlIk ben namelijk student, en concreet betekent dit: weinig geld en veel printen. Een combinatie die helaas maar moeilijk samengaat. Dé oplossing vond ik bij Inktdruppel.nl. Een studiegenoot wees mij erop dat je daar uitstekende cartridges kunt kopen voor weinig geld. Ik besloot te kijken, en diezelfde avond bestelde ik nog de Brother LC 985 huismerk voordeelset. Aanvankelijk had ik er niet veel vertrouwen in. Ik had immers voor weinig geld al heel wat troep in huis gehaald.

brother_compatible_-_lc985-set_-_inktdruppel.nl_1

Snelle levering

Mijn argwaan bleek ongegrond. De kwaliteit van deze cartridges is echt top. En dat terwijl een complete set nog geen negen euro kost! Daarvoor heb je vier verschillende kleuren: zwart, cyaan, magenta en geel. Inktdruppel.nl geeft 100% tevredenheidsgarantie, dus ze staan er graag voor in dat hun producten goed zijn. Dat wekte bij al het nodige vertrouwen. Verder was de levering pijlsnel. Binnen twee werkdagen had ik ze al in huis. Voortaan zal ik zeker weer mijn cartridges bij deze online shop bestellen. Of liever gezegd: dan bestel ik ze met meerdere mensen tegelijk. Zonder verzendkosten wordt het namelijk nóg leuker!

Meer verhalen