Btw aangifte via Intervat

1 min gelezen

Zelf kende ik nog niet veel van de btw aangifte. Ik had gehoord dat dit gebeurde via Intervat. Omdat het de eerste keer was dat ik dit moest doen, was dit allemaal nieuw voor mij. Ik hoorde via een vriend dat dit gebeurde via Intervat, maar daar stopte het ook. Daarom ben ik op het internet op zoek gegaan via de zoekterm Intervat online. Op deze manier ben ik op deze website terecht gekomen.

Mijn ervaring met de website

Ik kende dus niet veel van deze methode. Door op deze website wat rond te kijken, zag ik al snel dat ik de software kon testen. Dit kon ik doen voor 3 maanden. Dit was gratis en risicoloos. Ik had niet veel te verliezen, integendeel. Daarom heb ik me hiervoor ingeschreven. Dit was zeer snel gebeurd. Door gebruik te maken van de software heb ik gezien dat het me inderdaad een grote stap vooruit helpt. Ik weet niet of ik het zonder de software kan of niet. Ik weet wel dat het alvast helpt in tijd. Daarom heb ik besloten om deze software te blijven gebruiken. Het kost me dan ook niet zoveel geld. Voor minder dan 200 euro per jaar kan ik hiervan genieten. Voor mij is dit dus dan ook een echte aanrader.