De invloed van muziek

1 min gelezen
De invloed van muziek

Wat kan de invloed van muziek op jouw lichaam hebben. Dat heb ik uitgevonden sinds ik de mogelijkheden bij de Coachingpraktijk de Klankschaal heb ondervonden. Sinds ik hieraan mee doe voel ik mij veel beter. Niet meer de gehaaste persoon die ik vroeger was, maar lekker relaxed. Deze lessen worden in groepjes van acht personen gegeven. Mocht je interesse hebben in de lezingen die  Jeannette van Tulder geeft, dan kan je hier ook aan deelnemen. Tevens worden er meerdere workshops gegeven, voor meer informatie kan je het beste eerst op de website kijken voor de mogelijkheden.  

Wat een rust

Nadat ik heb ontdekt wat de invloed van muziek op mijn lichaam heeft gedaan, voel ik mij een ander mens. Tegenwoordig wanneer ik niet zo lekker in mijn vel zit, kan ik mij nu ontspannen door geluiden van een klankschaal. Nadat ik deze workshop bij Coachingpraktijk de Klankschaal heb gehad, heb ik zelf zo een schaal gekocht. Nu weet ik precies hoe ik hiermee om moet gaan en maak eer dan ook vaak gebruik van. Heel af en toe ga ik naar één van de lezingen die hier ook worden gegeven. Zo leer ik meer hoe ik met bepaalde geluiden om kan gaan en hierdoor meer rust creëer.