Een betonnen vloer in uw interieur

2 min gelezen

Er zijn veel opties voor verschillende soorten vloeren, laminaat, zeil, hout of beton. Een betonnen vloer komt in meerdere kleuren en oogt rustig, natuurlijk en chic. Door Beton cire kleuren te gebruiken kunt u gaan voor een warme uitstraling, een neutrale uitstraling of een koele uitstraling. Voor elk interieur bestaat er een kleur die passend is bij de meubels en de muren. Om erachter te komen welke kleur goed bij uw interieur past, kunt u gemakkelijk kleurstalen aanvragen zodat u zeker weet dat de kleur past in uw huis. Bent u nieuwsgierig geworden? Hieronder zetten wij op een rij wat u nodig heeft voor een betonnen vloer.

Wat heeft u nodig?

Voor de Betonlook verf is de eerste stap is de ondergrond voorbereiden. Hiervoor heeft u een aantal spullen nodig waaronder:

  • Een schuurmachine
  • Een stozuiger
  • Tape

Mocht het niet helemaal duidelijk zijn wat voor soort schuurmachine of tape u nodig heeft kunt u altijd advies vragen aan de experts. Als de vloer is voorbereid dan heeft u de volgende spullen nodig om de betonverf aan te brengen namelijk:

  • Een menggarde (tenzij u kiest voor kant en klaar)
  • Roller
  • Verfbak
  • Spaan
  • Blokkwast

De spullen en kleuren die u nodig heeft kunt u gemakkelijk online bestellen en worden bij u aan huis geleverd.

Verschillende kleuren beton proberen

Een kleur uitkiezen voor een vloer kan heel stressvol zijn, zeker als u een kleur online ziet en niet zeker weet hoe de kleur er in het echt uitziet. Dan is het handig om kleurstalen aan te vragen, de stalen kunnen online aangevraagd worden. Omdat er zoveel verschillende kleuren zijn kan er keuzestress ontstaan, mocht u kleurstalen hebben aangevraagd en toch twijfelen, kunt u altijd contact opnemen met de klantenservice om advies te vragen. Daarnaast kunt u ook zonder advies van een expert opnieuw kleurstalen aanvragen, het belangrijkste is dat u een kleur kiest die precies aan uw verwachtingen voldoet. Daarnaast kunt u ook kijken naar Kalkverf kleuren voor een meer natuurlijke finish.