Een bijzonder geboortekaartje tweeling

2 min gelezen

Een geruime tijd voor de bevalling wisten wij al dat er twee stoere zoons opkomst waren. Een ruime week voor de geboorte ben ik dan ook bezig geweest met het versturen van uitnodigingen van een kraamvisite. Deze kraamvisite ging een week na de bevalling plaatsvinden, zodat wij eerst even een weekje rustig aan konden doen. Maar ikzelf wilde de uitnodigingen in stijl versturen. Zodoende ben ik opzoek gegaan naar een geboortekaartje tweeling. De geboorte van een tweeling is natuurlijk bijzonder vandaar de keuze om ook opzoek te gaan naar een geboortekaartje tweeling!

Kissgeboortekaartjes

Kissgeboortekaartjes.nl!

Op aanraadde van een goede vriend ben ik terecht gekomen bij: Kissgeboortekaartjes.nl. Bij deze aanbieder had ik namelijk de mogelijkheid om een eigen ontwerp te maken. Dit ontwerp werd dan door Kissgeboortekaartjes.nl verwerkt tot een prachtig eindresultaat. Na contact opgenomen te hebben over eventuele kosten nam ik het besluit onze geboortekaarten te laten verwerken door Kissgeboortekaartjes!

Goede kwaliteit goede service

Ikzelf heb in ieder geval een goede keuze gemaakt voor de geboortekaarten. Kissgeboortekaartjes heeft namelijk een geweldig service verleend, want binnen twee werkdagen werden alle geboortekaarten al thuis bezorgd. Ook is de kwaliteit van de geboortekaarten werkelijk waar fantastisch. Mijn vriendin en ikzelf zijn erg tevreden over het eindresultaat!

geboortekaartje tweeling

Een nieuw gezin!

Een week na de aanschaf van de geboortekaarten is mijn vriendin bevallen van een tweeling. Met onze zoons erbij hebben wij een geheel nieuw gezin, ons gezin is eindelijk compleet! Na de geboorte ben ik dan ook de uitnodigingen voor een kraamvisite gaan versturen. Dankzij de snelle service van Kissgeboortekaartjes heb ik de uitnodigingen in stijl verstuurd!

Meer verhalen