Efteling overnachten

2 min gelezen

Na een dagje Efteling ben je vaak uitgeput, daarom is het een goed idee om na een dagje Efteling te overnachten op slecht 500 meter van het park. Voor een ervaring die je nooit gaat vergeten boek jij voordelig een kamer in het GuestHouse Hotel in Kaatsheuvel. Je maakt het dagje Efteling compleet met een overnachting in het nieuwste hotel dat op loopafstand is van de Efteling.

GuestHouse Hotel
Een bezoek naar de Efteling doe je natuurlijk met het hele gezin. Daarom is het hotel ook afgestemd en een ideale locatie voor een verblijf met kinderen. Door de leuke speelhoek binnen in het hotel en de leuke speelelementen buiten is dit hotel zeer geschikt voor jouw gezin. Als jij wilt overnachten in de omgeving van Efteling vind je nergens anders in de omgeving een beter hotel dan GuestHouse. Door de bijzondere ruime kamers is het hotel ook geschikt voor kleine maar ook voor grote families. De GreenHouse rooms bieden plaats voor 1-5 personen aan. In de BunkHouse rooms kun je met 6 personen overnachten en heb je allemaal een eigen bed. Als je met meer dan 6 personen bent hebben zij nog een grotere kamer. De FarmHouse rooms, in deze kamers kun jij overnachten met maar liefst 8 personen.

Contact
Wil jij graag met je gezin of zelf je hele familie naar Efteling en daar een nachtje slapen in een hotel op loopafstand. Bekijk dan nu de website van Guesthousehotel.nl voor meer informatie en voor het reserveren of vragen kun je contact opnemen door even te bellen.

Meer verhalen