Eindelijk mijn MACS Lift gehad!

1 min gelezen

Het heeft even geduurd, maar ik heb mijn MACS Lift gehad! De reden waarom het zo lang heeft geduurd is dat ik niet durfde. Als man zijnde sta je er toch anders in dan dat je een vrouw bent toch? Althans, zo ervaar ik het aangezien mijn vrouw geregeld naar de kliniek gaat om een ingreep te ondergaan.

Angst en onzekerheid

Eigenlijk zijn wij allen precies hetzelfde. Qua onzekerheid en angst voor een ingreep hebben wij vrijwel allemaal last van. Maar wat nou als een MACS Lift noodzakelijk is om deze onzekerheid te laten verdwijnen? Blijf je ermee rondlopen of ga je zo snel mogelijk opzoek naar een kliniek?

Ingreep

Deze ingreep valt wat dat betreft erg mee hoor. Alleen moest ik mij er nog overheen zetten dat ik het aankan en het ook daadwerkelijk durf. Hierdoor ben ik eerst op het internet gaan zoeken hoe dat deze behandeling precies verlopen zal. Pas als dat bij mij vertrouwd aan zou voelen, dan maak ik een afspraak. Zo heb ik voldoende informatie via Kliniek Veldhoven kunnen halen. Uiteindelijk heb ik ook bij dit bedrijf een afspraak gemaakt. Tijdens de eerste afspraak wordt er kennis gemaakt en op basis van deze afspraak zal er een definitieve afspraak gepland worden voor de ingreep. Voordat de afspraak plaats vond was ik onwijs zenuwachtig. Achteraf gezien heb ik geen reden hoeven te hebben om zenuwachtig te zijn.