Genoeg keuze voor een geboortekaartje tweeling

2 min gelezen

1445516943.8496Sinds kort kan ik mij een trotse oom noemen van een prachtige tweeling, mijn zus is namelijk een paar weken geleden bevallen van deze wondertjes. Er moest een hoop geregeld worden voor ze thuis kwam en daarom heb ik dat op mijzelf genomen zo dat zij zonder zorgen thuis kon komen. Zo heb ik een verassing feestje georganiseerd voor als ze thuis kwam met de baby’s en ook heb ik gekozen om op zoek te gaan naar een geboortekaartje tweeling wat soms nog al lastig is te vinden. Na een goede tip van mijn andere zus ben ik terecht gekomen op een website die mij meteen al geschikt leek.

Kiezen van een kaartje

Toen ik op de site kwam wist ik eerst niet waar ik moest kijken want de keuze was echt enorm,en als man zijnde is het al lastig om een keuze te maken en al helemaal met zo iets belangrijks. Gelukkig heeft mijn andere zus me goed geholpen en zijn we er samen goed uitgekomen zo dat we daardoor de beste keuze hebben gemaakt met het geboortekaartje tweeling.

Leuke reacties

Na dat mijn zus eenmaal thuis kwam met de tweeling waren de geboortekaartjes al onderweg. Toen ze eenmaal binnen waren hebben we meteen alles op de bus gedaan zo dat iedereen op de hoogte was. Er kwamen veel leuke reacties binnen op de kaartjes en hoe leuk ze ze wel niet vonden, ik heb dus aardig goed me best gedaan. Mijn zus vond ze ook super leuk en is me nog altijd dankbaar dat ik die taak op me genomen heb.1446464111.6087

Meer verhalen