Heerlijk genieten op het strand

2 min gelezen

35334_strandbal magno blauw (1)Mijn eerste blogpost wil ik graag invullen met een heerlijk vrolijk en vooral zomers artikel. Ik vind het heerlijk om op het strand lekker te zonnen en zo af en toe een duik te nemen in het frisse water. Ik ga dan ook regelmatig naar het strand om daar even heerlijk tot rust te komen. Afgelopen weekend was het weer de eerste dag van het jaar heerlijk weer. Heerlijk weer om naar het strand te gaan dus.

9907_8039655 (1)Voorbereiding

Een goede voorbereiding vind ik erg belangrijk, zo is een goede zonnebrandcrème erg belangrijk en wil ik met mijn kind ook graag een spelletje kunnen doen op het strand. Dat tweede was ik helemaal vergeten dit keer, het was dan ook de eerste keer weer van dit jaar dat we naar het strand gingen.

34453_9055-09-A06_bigGevonden een mooie strandbal

Gelukkig laten mensen van alles achter op het strand, wat uiteraard erg jammer is aangezien dit allemaal ophoopt in de zee en hierdoor dieren die in de zee sterven. Echter was ik dit keer blij met deze mensen, want nu hadden ik en mijn kind een strandbal waar we mee konden spelen. De strandbal was bedrukt met een drukwerk van Max strandartikelen. Eenmaal thuis wilde ik graag weten wat dit was. Het bleek een drukkerij te zijn die werkelijk alles bedrukt voor bedrijven. Mocht iemand een strandbal bedrukken willen dan kan dat dus bij Maxilia (naam van het bedrijf). Mocht jouw bal achter zijn gelaten op Scheveningen waar wij de bal gevonden hebben laat het dan even weten via het contactformulier.