Heftruckcertificaat: super handig

1 min gelezen
heftruckcertificaat

Kan altijd van pas komen

Ik ben trots eigenaar van een heftruckcertificaat en ik ga uitleggen waarom ik er zo trots op ben. Ten eerste kan het altijd van pas komen, zo’n certificaat. Stel voor dat u werkt in de logistiek dan is het super handig om een certificaat te hebben voor een heftruck. Ik heb dit gehaald op mijn zestiende en het duurt maar één uur! Ja, maar één uur, het theorie en het praktijk gedeelte duren allebei maar een half uurtje. Er zit zeker weinig tijd in.

heftruckcertificaatHet certificaat halen

Het halen van een heftruckcertificaat is vijf jaar geldig en goedgekeurd door de Arbo. Ik vind het een prachtig idee dat er een certificaat kan worden gehaald in zo’n korte tijd. Het certificaat is te halen bij Osseforth, een trendsetter van bijna vier decennia. De klanttevredenheid wordt daar gewaardeerd met een 8,5 en het is de beste opleider van Nederland in 2016. Het is zeer betrouwbaar en ook voor andere rijbewijzen en certificaten kan u er terecht. Ik kan dit zeker aanraden vanwege al deze pluspunten.