Hoe kunt u goed leren mediteren?

3 min gelezen

Ik heb de laatste tijd heel erg veel last van stress, omdat ik een hogere functie in mijn bedrijf heb gekregen. Ik was eerst natuurlijk echt heel erg blij dat ik die functie had gekregen en ik ging er dan ook helemaal vol voor. Ik merkte al snel dat dat voor mij misschien niet de beste aanpak is, omdat ik al heel erg snel heel veel stress voor mijn werk kreeg. Er waren altijd heel erg veel dingen die op tijd af moesten en daardoor was ik vaak thuis ook nog wel eens bezig met mijn werk en dat is natuurlijk helemaal niet de bedoeling. Mijn baas begreep dit allemaal wel en die heeft een deel van de werkdruk voor mij kunnen verlichten, maar het laatste stukje om echt de stress nog meer te verminderen moet ik toch echt zelf gaan doen. Ik had echt geen idee daar ik nou eigenlijk moest beginnen, maar ik kwam er wel al snel achter dat er veel dingen waren die je kon doen. Het leek mij eigenlijk wel een goed idee om te beginnen met het leren mediteren, omdat je dan even alles van de je af zou kunnen gooien. Ik had persoonlijk echt geen idee waar ik zou kunnen leren mediteren en het leek mij dus wel een goed idee om maar gewoon op het internet op te zoeken hoe ik nou kon leren mediteren. Na een tijdje gezocht te hebben of ik kon leren mediteren kwam ik op een gegeven moment op de site buddho.org terecht en daar was ik eigenlijk gelijk al heel erg enthousiast over. Ik vond deze site hele erg overzichtelijk en ik kon hier gelijk al heel erg veel info vinden over het leren mediteren. Ik kon hier hele leuke cursussen volgen om te leren mediteren en het kon ook allemaal nog voor hele lage prijs. Ik zag het eigenlijk helemaal zitten toen ik een beetje de opbouw van de lessen had gelezen en had gekeken wat de motivatie achter het leren mediteren nou eigenlijk zou moeten zijn en wat je er mee kan bereiken. Ik ben heel erg blij dat ik uiteindelijk op deze site terecht ben gekomen en ik kan echt niet wachten om te beginnen met de lessen.

Ik heb op deze site een hele goede cursus gevonden om te leren mediteren

Ondertussen heb ik al een paar lessen gevolgd en ik vind het echt een hele leuke en goede cursus. Ik heb hier echt al heel erg veel kunnen leren en ik ben nu ook zeker heel erg veel aan het oefenen met de technieken die ik heb geleerd, om te kijken of het ook wel zin heeft. Ik merk nu al het verschil in hoe ik ben als ik thuiskom en ik vind het erg fijn.

Ik ben heel erg blij dat ik nu al veel minder stress heb

Heeft u ook interesse, dan kunt u:

  • Naar de site buddho.org surfen
  • De site even bekijken
  • Kijken of het ook wat voor u is

Ik ben erg tevreden