Ik ga altijd naar de kapper Goirle

1 min gelezen

Toen ik nog wat kleiner was, en nog thuis woonde kwam er altijd iemand bij ons aan huis om onze haren te knippen. Er kwam nog net geen bloempot aan te pas, maar het model leek er wel veel op een bloempot kapsel. De hele familie werd die dag geknipt door een oude buurvrouw, vaak probeerde ik een smoes te verzinnen om maar niet geknipt te worden, maar helaas daar trapt mijn moeder niet in, ook al was ik ziek, de haren moesten geknipt worden. En dan kwam het ergste, ik moest naar school, iedereen lachte me altijd uit zodra ik het schoolplein op kwam lopen. En dat was niet de eerste keer, elke keer wanneer de kapper bij ons aan huis was geweest, kon ik erop rekenen dat ik werd uitgelachen, maar ik niet alleen, ook mijn broertjes en zusjes. Zodra we dit aan onze ouders vertelden kregen we te horen dat we ons niet aan moesten stellen. Daarom ben ik blij dat ik nu op mezelf woon, en zelf kan bepalen naar welke kapper ik ga, en dat is altijd kapper Goirle. Vaak neem ik mijn broertjes en zusjes mee, want zij wonen nog thuis, en zijn altijd blij als ze bij mij zijn en mee naar kapper Goirle mogen gaan.  US_Navy_030901-N-2824H-001_Machinery_Repairman_3rd_Class_Mark_Lindsey_utilizes_a_lathe_to_manufacture_a_repair_part_for_a_sewing_machine_aboard_USS_Essex_LHD_2-300x201

Leuke kapsels

Je ziet iedereen opfleuren zodra ze uit de stoel bij de kapper stappen. Moet dan wel zeggen dat we allemaal een zeer modern kapsel hebben gekregen, een kapsel van deze tijd, en geen bloempotkapsel. DSC_0067-169x300