Ik heb zelf dus geen verstand van naaimachine reparatie

2 min gelezen

stoffen en meerIk kreeg laatst een aanvraag binnen of ik diegene kon helpen op gebied van naaimachine reparatie. Zelf ben ik dan behoorlijk technisch, echter het repareren van dit soort machines heb ik helaas geen verstand van. Omdat ik deze persoon toch graag wilde helpen, ben ik online op zoek gegaan naar een website waarbij dit dus wel mogelijk was. Zelf was ik hier dan ook enig tijd mee bezig en zodoende kwam ik terecht op de website genaamd stoffen-en-meer.nl. Voordat ik deze link door ging sturen naar die persoon, bekeek ik de site zelf. Ik hier vond ik dan ook een aantal interessante zaken die ik dan ook met jullie wil delen. 

Op hun website staat dan ook vermeld dat zij vrijwel elke naaimachine kunnen maken. Verder wordt vermeld dat men hier snel terecht kan. Na het lezen van deze berichten, mailde ik de link door.

naaimachine reparatie

Zo verliep het reparatieproces

stoffenOmdat ik benieuwd was hoe alles werd afgehandeld, vroeg ik of ze me op de hoogte wilde houden. Zo vertelde zij mij dat de naaimachine opgestuurd werd naar een firma dat gespecialiseerd is in naaimachine reparatie. Het duurde wel enkele weken voordat zij haar machine terug kreeg. Uiteindelijk gaf zij aan dit het meer dan de moeite waard was. Alles loopt nu weer soepel en zo kan zij lekker haar gang gaan.

Verder zag ik dat je bij stoffen-en-meer.nl ook terecht kunt voor de aanschaf van stoffen en andere gerelateerde zaken. De prijzen die hier vermeld worden zijn laag en dus zeker de moeite waard om het eens te proberen.