Kies voor Chimay Dorée

2 min gelezen
Chimay Dorée

Heb je ooit een dergelijk groot assortiment bier gezien als op de Hopt website? Naast een zeer gevarieerd aanbod van soorten bier, krijg je ook veel interessante info over de producten van de bierkenner, waaronder Chimay Dorée. Ook voor ideetjes en inspiratie kun je hier prima terecht, bijvoorbeeld als je een Vaderdagcadeau zoekt. Voor elk budget kun je in deze shop een leuk geschenk scoren, grote en kleine bierpakketten (zowel blikjes als flesjes), bierglazen, taps, spullen om zelf bier te brouwen.

Wat geef jij vader of opa met Vaderdag? Ben je bang dat bier een afgezaagd cadeau is? Vergeet het maar. Biercadeau doen is misschien wel het meest populaire onder de geschenken. Vaders en opa’s kijken uit naar een fraai biergeschenk. Plaats je bestelling op tijd, want zoals elk jaar is het voor de medewerkers hard werken om alle pakketten op tijd te versturen.

Chimay Dorée

Wat dacht je van Chimay Dorée?

Kijk eens naar de volgende eigenschappen van Chimay Dorée:

–          Lichtblond bier

–          Karakter van een trappist

–          Hoge gisting

–          Sterke persoonlijkheidSpreken deze eigenschappen je wel aan, bestel een mooie voorraad van deze biersoort op de Hopt website. Nog meer kenmerken lees je op de website bij het product. Dit bier is alleen in speciaalzaken verkrijgbaar. Bierkenner en aanbieder Hopt heeft dit trappistenbier in haar assortiment. Ook een prima idee deze biersoort cadeau te geven op Vaderdag 20 juni bijvoorbeeld. Snel bestellen dan, want die datum komt steeds dichterbij. Geef jij voor 18 juni een bestelling door ter waarde van 100 euro, dan betaal je geen verzendkosten. Als je slim bent maak je daar meteen gebruik van.