Klik hier voor de beste Escape rooms

1 min gelezen
Escape-room-Gelderland

Bij Escape Room Gelderland hebben ze beste Escape Rooms voor iedereen. Klik hier voor de website van Escape Room Gelderland. Escape Room Gelderland is gevestigd op het industrieterrein van Bemmel. Escape Room Gelderland heeft 3 verschillende escape rooms in 3 verschillende stijlen. Een escape room is de perfecte mogelijkheid om met je team of vrienden de challenge aan te gaan en elkaar beter te leren kennen. Over het algemeen vinden de mensen van Escape Room Gelderland een hele leuk plek om te vergaderen en elkaar goed te leren kennen. Je hoort het goed om te vergaderen. Je kan bij Escape Room Gelderland ook vergaderen met je team.

Verschillende escape rooms

De 3 escape rooms heten De Nachttrein, De Gilde der wijzen en Syndicate. De nachttrein en de gilde der wijzen zijn in een fantasy thema. Syndicate is een escape room in het thema misdaad. In The Syndicate is het de bedoeling dat je te weten moet komen waarom veel mensen verdwenen in de zogenaamde “vanish room”. Je probeert te achterhalen wat er met de informant is gebeurd. Er is best een spannende sfeer in de escape room met niet hele smakelijke beelden.

Escape-Room-Gelderland-ontvangstruimte

Erg gezellige locatie

Naast de escape rooms is er ook nog veel meer te doen. Als je met meerdere teams bent of even lekker wilt na kletsen dan kan dat in het cafeetje waar je een lekker drankje kan bestellen.