Mijn vriendin wilt laser ontharen

1 min gelezen

kv_ill_overbehlaseronthEen tijdje geleden vroeg ik aan mijn vriendin wat zij voor haar verjaardag wilde. Als grapje begon zij over laser ontharen, maar ik wist dat zij dit al eerder wilde laten doen. Mijn vriendin is altijd druk bezig in de badkamer met haar scheermesjes en al haar ontharings apparaten en middeltjes. Laser ontharing leek mij daarom ook het perfecte cadeau voor haar.

Goede kliniek

Omdat ik mijn vriendin de behandelingen cadeau wilde doen ben ik op zoek gegaan naar een goede kliniek. Via het internet heb ik eerst het een en ander opgezocht over de verschillende behandelingen en de verschillende klinieken. De prijs was voor mij niet ontzettend belangrijk, maar ik wilde wel zekerheid dat de behandeling helemaal goed zou gaan.

Al snel kwam ik terecht op de website van Kliniek Veldhoven. Deze kliniek stond heel erg goed aangeschreven en dat vond ik wel een goed teken. Voordat ik mijn vriendin ging verassen heb ik nog contact gehad met de kliniek.

kliniek veldhovenToen ik mijn vriendin vertelde wat ik haar cadeau ging doen was zij ontzettend blij. De laser ontharing behandelingen was iets wat zij al lange tijd wilde laten doen. Samen met haar ben ik naar de kliniek gegaan om te kijken hoeveel behandelingen er nodig waren.

Nadat mijn vriendin klaar was met alle behandelingen was ze heel erg blij met het resultaat. In de badkamer staan gelukkig niet meer zoveel middeltjes en apparaten en ze is een stuk sneller klaar. Gelukkig vond ze het een leuk cadeau!