Onderhoud aan een CV Ketel is zeer belangrijk!

2 min gelezen

VaillantNormalerwijs geef ik jullie advies en tips over lifestyle en woning. Vandaag gaat het over een iets ander thema, namelijk een CV Ketel. Deze was sinds kort kapot gegaan bij mij thuis. Omdat ik hier geen verstand van heb, weet ik ook niet waardoor dit gekomen is. Vooral ook omdat ik deze pas sinds vijf jaar heb, waar ik altijd dacht dat deze minimaal tien jaar mee gingen. Omdat er geen goede garantie regeling getroffen was met het vorige bedrijf, ben ik dus op zoek gegaan naar een ander, dit voornamelijk omdat ik het niet vertrouwde. Zo was ik dus uitgekomen bij Holland Warmte. Nadat zij de CV Ketel gecontroleerd hadden bleek het mijn eigen schuld te zijn dat die kapot was. Ik moest mijn ketel vaker onderhouden en hierdoor viel de schade niet binnen de garantie.

Vaillant

Nieuwe CV ketel bij Holland Warmte

Calenta_40c_links_dicht_glossy.psd_presentatieVersieOmdat de monteur er toch al was van Holland Warmte heb ik dan ook gelijk een nieuwe CV Ketel bij deze firma gekocht. De reden waarom ik hiervoor gekozen hadden is omdat zij deze onderhoud aanbieden. Voor een bepaald bedrag komen zij een paar keer per jaar alles controleren en onderhouden. Iets wat ik dus zeker nodig had. Hij is inmiddels geplaatst en alles loopt weer goed in huis. Verder zijn de diensten van Holland Warmte ook erg om over te spreken, zij zijn zeer behulpzaam en staan echt voor je klaar. Wanneer ik in de toekomst weer een CV ketel moet kopen ga ik dat zeker weer daar doen. Dit zal alleen wel pas over 13 jaar zijn, want zolang geldt de garantie.

Meer verhalen