Online e sigaret kopen de je bij EA-Sigaret.nl!

1 min gelezen

Online e sigaret kopen doe je snel en veilig bij EA-Sigaret.nl. Ons bedrijf is gespecialiseerd in het verkopen van E-Sigaretten. We hebben een breed assortiment tot onze beschikking, zodat er voor ieder klant wel wat te vinden is. Wij zijn continue op zoek naar nieuwe producten om onze assortiment bij te vullen. Online e sigaret kopen is iets wat tegenwoordig steeds meer gebeurt. Mensen gaan tegenwoordig niet meer naar de winkel maar kopen online hun producten. Daarom is het mogelijk om bij ons onze producten online te bestellen! Online e sigaret kopen hoeft niet moeilijk te zijn. Kom daarom naar EA-Sigaret.nl!

Snel en veilig bestellen

Online e sigaret kopen is niet ingewikkeld of moeilijk. Wij zijn de beste partner voor uw bestellingen!  Alle bestellingen voor 17.00 worden dezelfde dag nog opgestuurd. U ontvangt een track and trace code om uw bestelling te volgen. Producten boven de 50 euro worden geen verzendkosten gerekend. Voor vragen of meer informatie kunt u onze website bezoeken. Online e sigaret kopen doe je snel en veilig bij EA-Sigaret.nl.

Wij houden rekening met uw leeftijd

Wij zijn volgens de wet verplicht om uw leeftijd te controleren bij het afleveren van uw E-sigaret. Je moet in Nederland volgens de wet 18 jaar en ouder zijn om gebruik te mogen maken van E-sigaretten. Als u voor de eerste keer bij ons bestelt moet u bij aflevering van uw bestelling uw ID laten zien. Wij willen voorkomen dat wij E-sigaretten verkopen aan minderjarige.