Relatiegeschenken vindt je bij Maxilia!

2 min gelezen

Ben jij op zoek naar een geschikte relatiegeschenk welke bedrukt kan worden met het logo van jou bedrijf? Zit je er niet op te wachten om de standaard geschenk te overhandigen en zoek je graag iets unieks? Bekijk dan eens het assortiment van Maxilia. Een prachtige wijnkist wellicht, of misschien een bedrukte paraplu voor de winterperiode? Een prachtige en uniek geschenk zien te vinden wordt hier dan ook realiteit. Wat voorheen erg lastig was om te vinden is het hier mogelijk om te slagen. Ongeacht naar wat je ook op zoek bent om te overhandigen, het bedrukken met het logo van jou bedrijf geeft het net dat extra “tintje”.

image-1

Snelle levering!

Door eens in het assortiment te kijken zal het je wellicht opvallen dat hier bijna alles te verkrijgen is. Een schitterende badhanddoek welke bedrukt is met het logo van jou bedrijf overhandigen aan je relaties? Waarom niet! Een badhanddoek overhandigen is een uniek en leuk cadeau om te geven. Ik ben wel van mening dat je dit niet aan iedere relatie kan overhandigen. Als eigenaar zijnde weet je immers maar al te goed wat je kan overhandigen aan je relaties. Zelf heb ik ervoor gekozen om bij Maxilia een wijnkist te laten bedrukken met onze logo.

image-2

Het geven van een heerlijke fles wijn is niet uniek, echter het laten bedrukken van de wijnkist daarentegen weer wel! Overigens wordt de bestelling erg snel bij je op locatie bezorgd. Snelle levering plus het feit dat de kosten aantrekkelijk is maakt het leuk om hier een geschenk te bestellen.