Review: Fingerfood van New York Pizza

2 min gelezen

Over de pizza’s van New York Pizza kunnen we niet klagen, maar hoe zit het met de fingerfood? Dit kleine bijgerecht dat je gewoon lekker met je handen naar binnen kunt werken (tip: wel even een servetje gebruiken) zijn een welkome afwisseling en worden dan ook steeds vaker besteld. Ik neem voor jou de proef op de som: wat is het lekkerste fingerfood dat je bij New York Pizza kunt bestellen?

Chicken nuggets

Chicken nuggets behoren misschien wel tot de ultieme fingerfood. Ik heb er al heel wat op gedurende mijn leven en de eerlijkheid gebiedt te zeggen dat de nuggets van New York Pizza tot mijn favorieten behoren. Krokant van buiten en heerlijk mals van binnen. Zeker aan te raden!Fingerfood

Chicken & buffalo wings

Toegegeven: kluiven is niet mijn favoriete bezigheid. Maar om een goede review te schrijven, moet ik maar even door de zure appel heen bijten. En ik moet zeggen dat het me niets tegenviel! De smaak was meer dan goed en het vlees gleed gemakkelijk van het bot af. Een dikke pluim voor New York Pizza!

Snack

Broodjes & aardappeltjes

De broodjes zijn uitstekend qua structuur en zijn boven verwachting goed op smaak gebracht. Ideaal als voorgerechtje met een beetje knoflooksaus bijvoorbeeld. De aardappelpartjes zijn ook goed gekruid en geven je maaltijd toch net even meer body.

Borrelhapje

Kortom, het fingerfood van New York Pizza wordt erg goed bereid. Het voegt echt iets toe aan je bestelling, voldoet uitstekend als late night snack of is een lekker hapje bij een borrel. Ervaar het zelf!