Rijschool Dekker Code 95

2 min gelezen

rijschool dekkerVandaag ga ik het hebben over rijschool Dekker Code 95. Dit is niet voor niets want pas geleden heeft mijn broer een belangrijke keuze gemaakt. Hij heeft namelijk diploma’s in een branche die op het moment niet goed draait. Hierdoor heeft hij geen werk en dit is nu al een aantal jaar het geval. Hij kwam daarom tot de conclusie dat hij iets anders moest doen. Het leek hem altijd wel wat om vrachtwagenchauffeur te worden en hier is ook nog eens veel werk in. Hij is daarom opzoek gegaan naar een baan, hier moest hij echter wel zijn code 95 voor halen.

Code 95 is eigenlijk het rijbewijs waarmee je vrachtwagen mag rijden. Dit had hij natuurlijk wel nodig voordat hij kon gaan solliciteren. Hij wilde dit erg graag en daarom is hij opzoek gegaan naar een goede aanbieder. Op het internet is hij daarom gaan zoeken op slagingspercentages. Rijschool Dekker Code 95 kwam er erg goed uit en daarom is hij naar deze website toegegaan. De website vond hij er erg goed uitzien en daarom nam hij contact met ze op. Uiteindelijk besloot hij ook om hier les te nemen.

rijschoolEen leuke baan!

Mijn broer vond de lessen erg fijn en het ging hem ook erg goed af. Hij is vervolgens in een keer geslaagd en dat heeft hij zeker ook te danken aan rijschool Dekker. Zij hebben hem goed lesgegeven en inmiddels heeft hij al een baan. Hij heeft het er erg naar zijn zin en de carriereswitch was een goed idee.dekker