sportbeeldjes voor in huis!

1 min gelezen

1 Welkom beste lezers, ik heb vandaag een stukje voor jullie dat gaat over sportbeeldjes. Je weet vast wel wat sportbeeldjes zijn, dit zijn bijvoorbeeld bekers of medailles die je verkrijgt voor het behalen van een winst of kampioenschap. Veel clubs moeten deze zogenoemde beeldjes vaak bestellen aan het einde van het seizoen, aangezien er dan veel competities aflopen. Vaak kan er dan een team kampioen worden. Je wilt als verenging vaak zo veel en leuk mogelijke prijzen bestellen. Niemand wil natuurlijk een nep plastic medaille ontvangen als die kampioen is geworden. Vandaar dat deze beeldjes heel erg in trek zijn bij tennis, voetbal of andere sport verengingen.

De sport verenging bij ons in de buurt3 2

Bij ons in de wijk hebben we een bekende tennis verenging. Hier werk ik in mijn vrij tijd vaak als vrijwilliger. Aan mij werd dus de vraag gesteld of ik sportbeeldjes kon regelen voor de verenging. Dit leek mij een leuk idee dus ik ben er mee akkoord gegaan. Zo kwam ik dus thuis aan en ben ik op het internet gaan zoeken naar een website waar ze allerlei bekers en medialies verkochten. Na niet al te lang zoeken kwam ik zo dus op de website die hier boven als link staat aangegeven. En ik ben er zeer tevreden over en de winnaars ook!