Telefoon beschermen tegen schade

2 min gelezen
Reparatie

Wil je jouw telefoon beschermen tegen schade? Ook dan kun je terecht bij Fixphone. Fixphone is gespecialiseerd in de reparatie van allerlei merken mobiele telefoons. Een van de meest voorkomende reparaties is het vervangen van het scherm. Hoewel de technologie al een heel eind ontwikkeld is, blijft het scherm nog steeds een erg kwetsbare plek. Een telefoon valt en komt verkeerd terecht, een botsing met de punt van de tafel, er zit zo een barst in je scherm. Zonde natuurlijk want hoewel dit een vrij eenvoudige reparatie is die bovendien ook qua prijs meevalt, is het toch weer geld dat je liever niet zou uitgeven. Voorkomen is dan ook beter dan genezen.

Telefoon beschermen

Telefoon beschermen met een screenprotector of hoesje

Hoe kun je jouw mobiele telefoon beschermen tegen dergelijke schade? Door je telefoon te beschermen. Bij FixPhone vind je dan ook diverse accessoires die jou hierbij kunnen helpen. Denk bijvoorbeeld aan een stevige screenprotector of een hoesjes. Hoesjes zijn er in allerlei soorten en kleuren waar je echt je eigen karakter en identiteit mee kunt uitdragen. Bovendien zorgt het voor bescherming voor jouw telefoon. Je smartphone kan nu letterlijk een stootje hebben.

Smartphone

Toch schade? Ga dan naar FixPhone

Natuurlijk kan het altijd mis gaan. Mocht dat ook bij jou het geval zijn, kom dan even langs bij FixPhone in Apeldoorn. Of je nu een iPhone of een Samsung, Huawei of Sony hebt, met alle merken mobiele telefoons kun je hier terecht. En niet alleen voor schermreparaties maar ook voor andere reparaties zoals het vervangen van onderdelen zoals de batterij, camera of speakers. FixPhone werkt alleen met originele onderdelen en heeft de meest voorkomende onderdelen op voorraad. Daardoor kan de reparatie worden uitgevoerd terwijl je wacht. Een gemiddelde reparatie duurt ongeveer 30 minuten dus je zit nooit lang zonder telefoon.