Volieregaas kopen

1 min gelezen
Volieregaas

Volieregaas moet ervoor zorgen dat vogels of andere kleine beestjes niet zomaar uit hun hok kunnen komen. Ook moet dit weerhouden dat roofdieren of andere roofvogels niet in het hok kunnen komen. Vooral wanneer je van plan bent om vogels te gaan houden, moet een goed hok zeker erg stevig zijn. Helemaal wanneer je van plan bent om buiten een onderkomen voor jouw vogels te gaan maken. Je moet erop lette dat deze niet door het gaas naar buiten kunnen vliegen. Daarom zijn de maaswijdtes zeker een aanrader om goed in de gaten te houden.

Volieregaas

Online Volieregaas kopen

Gaas kopen is best wel een lastige klus en daarom doe je er verstandig aan om je eerst goed te laten informeren, voordat je een aankoop gaat doen. Zo zit er ook een verschil in een merk van dit gaas. Avinet is een merk en dat is twee keer verzinkt. Echter kan het voorkomen wanneer je het op een rol koopt dat de bovenste maas niet recht boven de onderste maas zit. Een ander merk is CavaTora dit materiaal is drie keer verzinkt en de mazen zitten recht onder elkaar.

Beide modellen zijn ook in een andere kleur te koop en dat maakt het geheel erg mooi. Vooral wanneer jij hiermee een hok gaat bouwen om parkieten of ander vogels in te houden, is dit gaas zeker een goede aankoop.