Xander de buisonje inhuren voor een feestje

1 min gelezen

vik vik2Een leuke tip die ik vandaag heb voor een ieder die een feest of evenement of iets dergelijks wilt organiseren is Xander de Buisonje inhuren. Hij zorgt namelijk gegarandeerd voor een geslaagd feest waar iedereen echt van kan genieten en dat is echt een ervaring die iedereen eens mee zou moeten maken vindt ik. Ik was laatst namelijk op een groot evenement en daar was deze Hollandse zanger ook, ik moet zeggen dat ik echt onder de indruk was van wat voor een feestje hij er van maakt. Ik ga vaker naar concerten en feesten waar muzikanten komen optreden maar nog nooit heb ik het zó ontzettend gezellig gehad, hij zorgt echt voor een super gezellige sfeer en de muziek is dan ook heel erg leuk, echt feest muziek.

Het is een echte aanrader

Xander de Buisonje inhuren is dus echt een aanrader vindt ik, hij zorgt er namelijk wel voor dat het een gezellige boel wordt en je kunt dus eigenlijk vik1niet mis zitten wanneer je hem inhuurt. Hij is niet alleen een zanger maar ook nog eens een componist en muzikant, hij heeft de Heineken Music Hall uitverkocht en dat alleen is al een hele prestatie. Ook heeft hij een miljoen geluidsdragers verkocht waar je echt van hele grote klasse moet zijn om zoiets te kunnen bereiken en dat spreekt dan ook voor zich.

Meer verhalen