Aanrader: modelbouw revell

2 min gelezen

Jullie hadden het misschien niet gedacht van mij, maar ik ben dol op modelbouw revell treinen!

Graag wil ik mijn ervaringen dan ook met jullie delen, want er zijn er zeker weten meer die van deze hobby houden. Deze hobby heb ik eigenlijk overgenomen van mijn vader. Vroeger hadden wij thuis een hele zolder ingericht met miniatuurdorpen en treinen. Het was ook een zeer grote passie van hem, zo groot, dat het aanstekelijk was. Zo doende.

modelbouw

Peter’s Posttrein

Mijn vader ging altijd naar een winkeltje Peter’s Posttrein in Barendrecht. Hij verteld mij ooit dat hij het daar zo prettig vond om spullen te halen met betrekking tot modelbouw, onderdelen en accessoires. Het personeel is er heel deskundig en heel klantvriendelijk. En dat klopt. Zelf koop ik al enkele jaren mijn modelbouw revell treinen en accessoires bij Peter’s Posttrein. Ik wordt er altijd hartelijk ontvangen, ze laten me zien wat ze allemaal nieuw in het assortiment hebben en leggen me tot in het fijne het er van uit. Dat kan alleen door passie voor deze hobby komen. En dat merk je.

posttrein

Revell

Zelf ben ik gek op modelbouw revell, omdat ze een breed assortiment aanbieden. Kwalitatief zijn het zeer goede producten met een zeer lange levensduur. Het fijne van zo’n breed assortiment is dat je mogelijkheden wat betreft miniatuurbouw ongelimiteerd zijn. Zolang je je fantasie er creativiteit er op los laat gaan, is er een heleboel mogelijk! Nooit kom je met dezelfde dingen thuis! En het is zeker mooi meegenomen dat je heel veel van het assortiment kan aanschaffen op één punt: Peter’s Posttrein, een winkel naar mijn hart.

kwaliteit