Burlesque Eindhoven doe je bij SEP in Eindhoven

2 min gelezen

logoBurlesque Eindhoven, je hebt weleens van de term gehoord. Waar het vroeger een vorm van artistiek was en het draaide om de striptease, draait het nu erom dat je je als vrouw op en top vrouw voelt. Het maakt niet uit hoe oud je bent of wat voor figuur je hebt. Aan de hand van een sexy choreografie leer je snel hoe je tijdens de lessen je vrouwelijkheid en sensualiteit optimaal kunt benutten.

dancing-28749_640

Wist je trouwens dat je deze dans uitvoert op je hakken? En, om het plaatje helemaal compleet te maken wordt de dans soms weleens compleet gemaakt door attributen toe te voegen, zoals een stoel. Of, wat dacht je bijvoorbeeld van een handschoen of een boa? Ook deze attributen mogen niet ontbreken bij dit soort dans die je bij deze dansschool te Eindhoven kunt volgen.

burl1

Share the fun

Bij SEP online deel je het plezier van dansen in de stad Eindhoven. Deze dansschool biedt naast verschillende soorten dansen aan, van burlesque tot aan yoga dansles. En, dat allemaal onder het dak van de dansschool SEP Online. Wist je trouwens dat je vandaag al een stap in de goede richting kan zetten? Je kan namelijk geheel gratis vandaag nog een proefles aanvragen? Wil je weten hoe je dit kan doen? Heel gemakkelijk, namelijk door het contact formulier in te vullen op de website van SEP Online. Vervolgens staat een team van super gemotiveerde mensen voor je klaar in Eindhoven, professioneel en enthousiast. Zo haal je het maximale uit je kunnen.