Dagje uit nederland met mijn kinderen

1 min gelezen

high-tea1 logo_topIk ben moeder van twee dochters. Twee keer per jaar gaan we naar een stad shoppen in Nederland. Een dagje uit Nederland is erg leuk. Er zijn zoveel leuke steden. Dit keer wilde we ook wat anders gaan doen tijdens ons dagje uit nederland. Mijn dochter kwam op het idee om een workshop te gaan volgen in Den-Haag. Op IetsDoenOfferte.nl hebben we een offerte geplaatst voor een workshop. Daar kregen we erg veel reacties op. Er kwamen wel 8 reacties met allemaal verschillende workshops. Samen met mijn dochters heb ik gekozen voor een workshop digitale fotografie.

Workshop digitale fotografie

De vrouw die de workshop gaf was erg spontaan. Het doel van de workshop was om je mogelijkheden in het fotograferen met je digitale camera te verbeteren. Ook was het doel om veel te leren van de mogelijkheden van je digitale camera. We hadden aangegeven dat we vooral foto’s wilden maken en zo weinig mogelijk saaie theorie. Dit deed de vrouw die de workshop gaf erg goed. Tijdens het fotograferen gaf ze ons de uitleg. Het was erg mooi weer dus we konden Den-Haag in om van alle mooie dingen foto’s te maken.

Na de workshop ben ik nog gezellig met mijn meiden de stad ingegaan om lekker te shoppen. Het was een geslaagde dag!workshop4