Voor de leukste Museum in de omgeving van Arnhem ga je naar Museum Arnhen Lalique!

1 min gelezen

Bent op zoek naar een leuk museum in de omgeving van Arnhem? Stop met zoeken, want wij zijn de beste optie als het gaat om een dagje weg gaan! Museum Lalique Arnhem is een leuke en interessante museum als het gaat om een leuke museum in de omgeving van Arnhem. Wij van Museum Arnhem Lalique verwelkomen elke dagen ontzettend veel gasten en we weten keer op keer de bezoekers te verrassen met onze tentoonstelling. Ons tentoonstelling is volledig toegewijd aan de Franse kunstenaar René Lalique. Onze bezoekers zullen versteld zijn wanneer ze ons museum bezoeken. Kom voor een leuk dagje uit naar Museum Arnhem Lalique!

Wie is René Lalique?

Museum Arnhem Lalique is volledig toegewijd aan de Franse kunstenaar René Lalique, maar wie is hij eigenlijk? René Lalique werd de Da Vinci van de juwelen- en glaskunst genoemd en leefde in de periode van 1860 en 1945. René Lalique heeft een zeer bewogen leven gehad. Door zijn contacten met Gulbenkian en de parfumeur Coty heeft zijn werk een grote verscheidenheid. René Lalique heeft tijdens zijn periode als kunstenaar Frankrijk goed vertegenwoordigd.

Kom lunchen bij ons prachtige museum!

U kunt in het museum de lunch gebruiken bij de open haard of op het terrasIedere dag kunt u terecht zonder een boeking.  Het is een heerlijke lunch die vers is klaargemaakt in de keuken van het museum. Daarnaast heeft het museum een stijltuin waar u kunt genieten van de bloemen in onze prachtige tuinen.