Een E-sigaret kopen

2 min gelezen
E-sigaret

Je bent van plan om te stoppen met roken en wil hiervoor een E-sigaret aanschaffen. Om meteen radicaal te stoppen is erg moeilijk vooral voor de mensen die al meerdere jaren veel sigaretten per dag opsteken. Maar waar een wil is is een weg wordt er vaak gezegd. Nou, ik kan zeggen dat die wil er bij mij zeker is, maar de weg die ik moet begaan haast onmogelijk is. Vooral omdat ik ermee op sta en ermee naar bed ga. Daarom is het elektrisch roken misschien wel een goed begin punt voor mij. Want hiermee kan ik zelf bepalen hoeveel nicotine ik per keer naar binnen wil hebben, of helemaal nicotine vrij.

Dankzij de E-sigaret minder roken

Op het internet ben ik gaan zoeken naar de mogelijkheden en hiermee ben ik uitgekomen bij de website van de SmokeSmarter. Zodra je deze site bezoekt zal het je opvallen dat er hier enorm veel keuze is aan dit soort sigaretten. Er zijn veel verschillende modellen en de keuze is aan jou, waarmee jij het liefste wilt gaan roken. Op deze website is te zien wat voor een modellen te koop zijn. Hierbij staat een tekening of een foto met een duidelijke uitleg erbij.

Vanaf het moment dat ik op deze manier ben gaan roken is mijn drank naar een sigaret een stuk minder geworden. Bovendien de keren die ik nu rook, zijn een stuk gezonder geworden. Want ik heb een vloeistof erbij gekocht waar wel een smaakje aan zit, maar geen nicotine in zit.