Een goede accommodatie noord Brabant voor vriendenweekend 2016

2 min gelezen

accommodatie noord BrabantIk was laatst een weekend weg met mijn vrienden. Elk jaar proberen we dit weer te plannen. Vooral omdat we nu allemaal een baan hebben en dus minimaal veertig uur in de week werken. Doordeweeks zien we elkaar vaak dan niet. Omdat we in het weekend vaak ook nog andere verplichtingen hebben wordt het contact dan ook steeds minder. Vandaar dus elk jaar een soort van ‘mannenweekend’. Dit jaar moest ik het dus organiseren samen met een ander.

Hier hebben we dus een middag voor gezeten om wat online zoeken en indien mogelijk gelijk te boeken. We hadden natuurlijk al een vaste datum gepland dus het enige wat er nog moest gebeuren was een locatie in Nederland vinden. Zo gingen wij dus op zoek naar een accommodatie noord Brabant. Dit omdat het ons leuk leek eens te gaan stappen in Den Bosch. We hebben de boeking uiteindelijk gedaan bij Berger Hoeve. Wat mij betreft is dit echt een aanrader, voor zowel jong als oud.

hamburger

Wat hebben zij te bieden?

Natuurlijk willen jij wel weten wat zij allemaal te bieden hebben? Hiervoor kun je het best dan ook even naar de site bergerhoeve.nl gaan. Hier staat dan ook alles duidelijk beschreven. Verder hebben wij er ons daar zeer goed vermaakt. Het personeel was vriendelijk en je kon er goed eten.

berger hoeveOok qua openbaar vervoer was het allemaal goed geregeld. Omdat wij dus gingen stappen, pakte we eerst de bus en vervolgens de trein naar Den Bosch. Uiteindelijk hadden we dan ook de taxi terug gepakt, die overigens ook niet duur was. Al met al een zeer geslaagd weekend. Dus zoek jij ook goede accommodatie noord Brabant met jouw en je vrienden, partner of familie? Dan moet je wat mij betreft bij Berger Hoeve zijn.