Ik genoot met mijn gezin in een last minute bungalow!

2 min gelezen

Even eruit

Ik zat laatst in een heerlijke last minute bungalow in de buurt van Amersfoort, om precies te zijn in Soest. Ik had de hele werkweek al zin olast minute bungalow m samen met mijn gezin er gewoon even tussenuit te gaan, soms heb je dat gewoon. Toen ben ik meteen op zoek gegaan naar iets wat niet te ver rijden was, maar toch voelde als een vakantie. Ik houd erg van wandelen dus dat dat goed kan in die omgeving is wel een vereiste. Daarnaast is het ook fijn als de kinderen iets te doen hebben, zoals een zwembad of speeltuin. 

Genieten

Gelukkig kwam ik al snel de last minute bungalow tegen op het vakantiepark waar wij nu een wekken verbleven. Het was erg makkelijk want ik kon gewoon op de website de data van ons weekend invullen en ik kreeg direct te zien wat er nog beschikbaar was. Wij zijn uiteindelijk gegaan voor B-6, een heel ruim huisje met maar liefst 3 slaapkamers. Dat was een groot voordeel omdat de kinderen normaal bij elkaar op de kamer last minute bungalowmoeten, maar dat liever niet hebben. Het was al niet erg duur, maar doordat ik het 5 dagen voor we kwamen heb geboekt ging er ook nog eens 10% korting van de totaalprijs af. Wij hebben het hele weekend lekker genoten. Op zaterdag zijn we gaan wandelen in de bossen die direct naast het park liggen. De kinderen hebben zich ook heerlijk vermaakt, zeker een aanrader voor elk gezin dus! Ik zou je dus zeker aanraden om snel een kijkje op de website te nemen!