Een op maat gemaakte snurkbeugel

2 min gelezen

Veel mensen hebben last van een snurkend iemand naast hen onder de dekens. Sommige mensen zijn zo erg dat het je nachtrust verstoord. Dit kan natuurlijk niet bedoeling zijn. Hiervoor hebben de mensen van Snurkproblemen een snurkbeugel ontwikkelt. Dit is een beugel die de een op de andere dag het snurken stopt. De beugel draag je ‘s nachts en zorgt ervoor dat je kaak op een vaste plek blijft staan. Dit zorgt er op zijn beurt weer voor dat je gehemelte niet naar achter zakt, waardoor je niet je luchtwegen versperd, wat het snurken veroorzaakt. 

Het design van een snurkbeugel

snurkbeugel

Een snurkbeugel is zo gemaakt dat het de kaak vasthoud, maar dat je nog wel kan ademen door je mond. Verder is gemaakt van kunststof. Dit materiaal is perfect voor een beugel. Het is ten eerste eenvoudig te bewerken en in vorm te brengen. Ten tweede is het enorm sterk en verandert het echt niet zomaar van vorm. ook niet door warmte of kou. Tot slot is het een heel licht materiaal, waardoor je niet doorhebt dat je het in je mond hebt zitten. 

Hoe gaan ze te werk bij Snurkproblemen.info

Als je ervoor kiest om een snurkbeugel te nemen gaan ze eerst een mal maken van je gebit. Vervolgens gaan ze zo snel mogelijk voor je de beugel op maat maken. Deze moet je passen en gaan ze vervolgens als het nodig is aanpassen voor je om hem perfect op maat te maken, zodat je amper voelt dat deze in je mond zit. Als de beugel helemaal naar wens is kan je deze gaan dragen en ben je meteen af van het snurken. Het voordeel van een snurkbeugel is dat je hem 3 tot 5 jaar draagt en vervolgens nooit meer last hebt van snurken omdat je lichaam zich heeft aangepast aan de beugel.