Leesliniaal, maak er ook gebruik van!

2 min gelezen

Met een leesliniaal zul je een boek een stuk rustiger kunnen lezen. Het klinkt wellicht vreemd, maar voor vele is dit dé uitkomst. Slechtziende zullen hier optimaal gebruik van kunnen maken. Bovendien geeft het je ogen een stuk meer rust met zich mee en dat is wel zo prettig. Zelf begon ik voor een aantal jaren geleden te merken dat mijn zicht slechter werd. De kassabonnen kon ik niet goed meer lezen en daar schrok ik wel van. Toen had ik er ook voor gekozen om een bril aan te laten meten.

Leesliniaal

Dit was hard nodig en vanaf het moment dat ik de bril ben gaan gebruiken ging het weer goed. Echter merkte ik dat mijn ogen zo ontzettend moe waren als ik een boek had gelezen. Daar wilde ik graag verandering in zien te brengen. Zodoende ben ik op het internet gaan zoeken naar de mogelijkheden om hierin wat meer rust te krijgen.

Een leesliniaal gevonden

Uiteindelijk ben ik terecht gekomen op de website van Worldwide Vision. Hier zag ik de leesliniaal staan en dat trok mijn interesse. Met deze liniaal zou ik dus weer normaal kunnen lezen en geen vermoeide ogen meer hebben. Toen ik de prijzen zag die zij hanteren was ik verkocht en ben ik het gaan bestellen. De bestelling was geplaatst en nu hoefde ik alleen nog maar te wachten totdat het wordt bezorgd. Tot mijn grote verbazing had ik de bestelling de volgende dag al in huis. Dankzij deze liniaal kan ik weer een leuk boek lezen zonder dat ik er vermoeid van wordt.