Een ps3 hoofdtelefoon

2 min gelezen

ps3 hoofdtelefoonIn mijn vrije tijd ben ik voornamelijk aan het game. Ik doe dit online met een groep vrienden. Wij spelen vrijwel elke dag met een groep van vijf man een schietspel. Ik vind het een geweldig spel en elk minuut dat ik dit spel speel ben ik aan het genieten. Helaas heb ik enkele maanden gebruik gemaakt van een slechte kwaliteit ps3 hoofdtelefoon. Hierdoor kon ik niet optimaal communiceren met mijn vrienden. Tijdens het game communiceren wij erg veel om zo hoog als mogelijk te scoren in elk potje. Op een begeven moment was ik er klaar mee en zodoende ging ik opzoek naar een ps3 hoofdtelefoon van goede kwaliteit, maar waar kon ik deze vinden?

Natuurlijk via het internet want daar is tegenwoordig vrijwel alles te vinden. Binnen enkele minuten kwam ik dan ook terecht in de webshop van Btsheadsets. Via deze webshop had ik de mogelijkheid om een headset te bestellen, die ik kon aansluiten op mijn Ps3. Volgens beschrijvingen en recensies is deze headset van uitmuntende kwaliteit, vandaar dat ik de keuze maakte om deze headsdet te bestelllen!

Kwaliteit

Top kwaliteit!

Enkele dagen na bestelling werd de headset al bij mij aan huis geleverd. Onmiddellijk ben ik de headset gaan koppelen aan mijn game console. Dezelfde avond ben ik de headset dan ook gaan testen. Tot mijn verbazing kon ik eindelijk goede gesprekken voeren met mijn vrienden. Hierdoor is de communicatie tijdens het game een stuk beter geworden,met als eindresultaat hogere scores in potjes. Ik kan u dan ook met trots vertellen dat deze headset van top kwaliteit is! Aanrader