Huizen Costa Blanca te koop

2 min gelezen

Is het je droom om te leven in Spanje en iedere dag als vakantie te zien en van de zon te genieten ? Dan is dit je kans. Puurspanje heeft op het moment een aantal huizen Costa Blanca  te koop in de buurt en in Costa Blanca. Dit is een hele mooie plek om te wonen. Er komen hier weinig toeristen waardoor de natuur goed is behouden en de cultuur ook nog behouden is. Ook is het zo dat de grote stad wel in de buurt is en je met 20 minuutjes midden in de stad bent.

Hoe gaan ze te werk

Ze gaan heel eenvoudig te werk. Ten eerste gaan ze een gesprek aan om te weten wat er allemaal mogelijk is en wat je precies zoekt in een huizen Costa Blanca. Dit kan zijn waar het ligt, wat er in de buurt is en wat de faciliteiten zijn in de omgeving. Verder kan je samen kijken naar wat je in het huis wilt. Dit kan zijn dat je 2 slaapkamers wilt hebben en 2 badkamers. Wil je een tuin en een garage of hoeft dit niet perse, dit zijn allemaal dingen om over na te denken. Hier kunnen ze bij Puurspanje bij helpen. Niet dat je iets vergeet wat je wel heel belangrijk vindt.

Wat nadat je al je wensen hebt doorgegeven

Als je in het gesprek al je wensen en opties hebt doorgegeven gaan ze aan de slag om het perfecte huis voor je te vinden. Meestal hebben ze een aantal huizen die aan de eisen voldoen. Ze regelen een bezichtiging voor je in het land Spanje zelf.