Kom naar dit Afghaans restaurant in Utrecht

2 min gelezen
Afghaans restaurant Utrecht

Afgelopen week was ik bij dit Afghaans restaurant in Utrecht en dat is mij erg goed bevallen. Het was voor mij de eerste keer dat ik de Afghaanse keuken uitgeprobeerd heb. Een vriendin van mij die komt hier vaker en wees mij op het feit dat je hier pas echt authentiek Afghaans kunt eten. Het restaurant heet Kabul Foods en zit gevestigd in Utrecht. Ik vertel je graag meer over mijn ervaring!

Afghaans restaurant Utrecht 1

Authentiek Afghaans restaurant in Utrecht

Kabul Foods is een authentiek Afghaans restaurant in Utrecht. En zoals een vriendin van mij dat al eerder vertelde, kan ik haar mening alleen maar meer dan bevestigen. Bij Kabul Foods proef je dat je eten met liefde is bereid. Daarnaast kan je ook meteen proeven dat alle gerechten dagvers bereid worden en dat er de tijd genomen wordt om elk gerecht zorgvuldig op het bord te krijgen. De gerechten zien er daarom ook niet afgeraffeld uit en de opmaak is er mooi. Dit maakte het dan ook erg plezierig om van te eten. Alle gerechten in dit Afghaans restaurant in Utrecht worden in grote porties geleverd. Dat was wel even wennen. Maar de Afghaanse keuken staat bekend om hun gastvrijheid en de grote porties. Dus ik had me daar al enigszins op voorbereid. Ik heb erg genoten van het eten. Wij hadden een ovenschotel met lamsvlees besteld, wat kleinere gerechten (soort van tapenades) op tafel voor ernaast en we hadden een grillgerecht besteld met kip en lamsvlees. We hebben dit met zijn tweeën gedeeld en hadden hier ruim genoeg aan. De service in het restaurant was ook erg goed en we werden vriendelijk bediend. Je kon merken dat er echt de tijd voor je werd genomen.

Kortom, ik kan dit Afghaans restaurant in Utrecht alleen maar meer dan aanraden. Ik kom hier zeker vaker terug en zal ook nieuwe gasten meenemen, want dit verdient meer bekijks.

Meer verhalen