Tip: Arnhem restaurant

2 min gelezen

Wanneer u opzoek bent naar een goed Arnhem restaurant dan raad ik het u aan om de website xinfusion.nl eens te bekijken. Ik heb afgelopen week gegeten en het Arnhem restaurant heeft mij doen verbazen. Simpelweg omdat ik voor slechts 25 euro onbeperkt heb genoten van een geweldige menukaart. Daarnaast werden alle gerechten ook nog eens met veel liefde en aandacht bereid. Dit was te zien aan de kwaliteit van de gerechten en de opmaak. Tijdens het eten was de smaaksensatie fantastisch en ik heb mezelf dan ook vol gegeten. Ik kon geen genoeg krijgen van het heerlijke eten dat ik kon bestellen bij dit top restaurant.

arnhem restaurant

Het concept maakt het onderscheid!

Xin Fusion heeft een heel nieuw concept bedacht wat voor iedereen zeer aantrekkelijk is. De keuken bereidt de gasten kantonese gerechten met hier en daar een uitstapje naar andere Aziatische streken. Zodoende is dus ook de naam Fusion ontstaan. Zelfs voor de veganisten is Xin Fusion zeer interessant in overleg kunt u de gehele avond genieten van vegetarische gerechten. Alle gerechten worden dus met veel liefde bereid en u kunt rustig aan tafel blijven zitten. Het nieuwe concept maakt dus onderscheid in tegenstelling tot hen concurrenten.

nieuw concept

Voor de kleine eters

Ook is het concept voor de kleine eters onder ons zeer interessant. U hoeft namelijk niet persee 25 euro betalen, ook kunt u 7 euro betalen per gerecht. Stel u betaald 7 euro per gerecht en komt over de 25 euro heen dan hoeft u zichzelf geen zorgen te maken. U betaald maximaal 25 euro voor het eten of u moet een speciaal gerecht willen bestellen!