Nieuwe manieren van winkelen

2 min gelezen

Het is al een tijdje bekend dat klanten liever online winkelen dan in een fysieke winkel. Dit komt omdat comfort een van de belangrijkste drijfveren is van onze economie. Filling Pieces speelt hier slim op in en lanceert eindelijk hun langverwachte webwinkel. Er zijn zoveel winkels die dit interessant vinden, zij zoeken zelf ook naar de mogelijkheid om hun winkel online te brengen. Wij verdienen ook wel een prijs voor deze samenwerking. Het kan niet zo zijn dat wij elke dag werken aan de website en uiteindelijk geen goede beloning ontvangen voor onze diensten.

Werkwijze van onze diensten

We horen ook dat de persoon die met ons aan de slag wilt gaan nieuwe diensten moet lanceren. Filling Pieces had dit zelf al helemaal uitgeschreven. Zij wisten precies wat zij wouden en wij konden dus voor hun een website in elkaar zetten. De mogelijkheden die wij hebben om hier toch het beste uit te krijgen is voor ons wel een mooie ervaring. We horen vaker dat er mensen zijn die meer willen weten over hoe wij samen zijn gaan werken met Filling Pieces. Je kunt wel informatie bij ze vragen. Ze hebben namelijk genoeg werk om te laten zien. Wij zijn al tijden met Filling Pieces aan de slag geweest.

De lancering van de webwinkel

Voor ons is het belangrijk dat de webwinkel van Filling Pieces genoeg geld oplevert. Wij kunnen anders geen commissie vragen over de verkochte artikelen. Wij hebben afgesproken dat er wordt betaald op basis van commissie. Dat houdt in dat wij een percentage krijgen van de omzet. Zij wilden ons een percentage van de winst geven, maar voor ons is het belangrijker om snel geld te ontvangen dus kiezen wij voor een percentage van de omzet. Op die manier is het voor ons beter om dit vast te houden. Hard werken wordt beloond dat is al algemeen bekend in de industrie.