Nokia accessoires bij i-Mania

1 min gelezen

Ik ben altijd een Nokia adept geweest, dus het is dan ook erg plezierig om te zien dat Nokia zijn best doet én het de concurrentie moeilijk maakt met zijn Lumia serie. Ik was gelijk verkocht. Nog zo een prettige vaststelling is dat ik voor Nokia accessoires en onderdelen altijd terecht kan bij i-Mania. Of het nu is voor een hoesje of oortjes, of voor iets dringender zaken zoals een oplader of een accu: als ik voor 17.00 bestel ben ik in de meeste gevallen ’s anderendaags al uit de nood geholpen! Top hoor… . Het helpt natuurlijk dat i-Mania de meeste Nokia accessoires in voorraad heeft. Deze webshop weet tenminste dat bepaalde zaken echt geen uitstel verdragen.

1111_1 102_1 1110_1Shoppen ‘om de hoek’

Als jong en dynamisch dochterbedrijf van Jevy Web Development is i-Mania een verfrissende webshop in het assortiment van smartphone en tablet toebehoren. Alle merken vinden hier wel een jasje, onderdelen en accessoires uit het enorme aanbod. De gedrevenheid en klantvriendelijkheid van het personeel maakt van het shoppen bij i-Mania voor Nokia accessoires een aangename ontdekkingstocht. Het hoeft in ieder geval geen ramp meer te betekenen als ik per ongeluk eens mijn oplader ergens vergeet. Ik heb me zelfs een accu extra besteld, handig! Het is toch altijd leuker als je bij wijze van spreken ‘om de hoek’ kunt bestellen. Alles gebeurt bovendien in je moerstaal, dus misverstanden zijn uitgesloten.