Tip: de quad core i7 laptop

2 min gelezen

Vandaag een bericht met betrekking tot de quad core i7 laptop, waarover ik je het een en ander zal vertellen. Zullen we eerst een kijkje nemen naar het apparaat zelf? Dit is ‘m:

29

BTO geeft ‘m uit en dat is een bedrijf met inmiddels wel vijftien jaar ervaring in op maat gemaakte notebooks. De aanbieding die je as we speak bij hen krijgt is de volgende:

27

Ik weet niet of je begrijpt wat hier staat, of je een leek bent of je een aardige voorkennis hebt op dit gebied. Voor de volledigheid zal ik het zo simpel mogelijk houden. Gamers en designers hebben een heel ander soort laptop dan de standaard variant nodig. Doordat er zoveel data wordt geladen bij een game of een ontwerpprogramma, moeten de processors dit bijvoorbeeld goed aankunnen. Bovendien moet er een goede koeling op zitten, opdat de computer niet oververhit wordt, natuurlijk. Belangrijk is ook een goede videokaart, die in korte tijd enorm veel beeld moet kunnen laden. Met een gewone laptop zit je dus écht niet goed, omdat deze is gecreëerd voor normaal gebruik, hetgeen dus duidelijk niet geschikt is voor games en designprogramma’s.

Op maat gemaakte notebook

Daarom biedt de quad core i7 laptop echt een uitkomst. Deze heeft namelijk alles wat een gameliefhebber of ontwerper zich maar kan wensen. btoHet voordeel van BTO is dat ze hun eigen notebooks maken en zoals bovenstaand voorbeeld aanbieden op de eigen website. In de huidige samenstelling (met het beste op alle terrein) kost ‘ie je nog geen 1070 euro, wat echt zeer voordelig is. Het échte voordeel betreft echter het feit dat je ‘m naar gelieven zelf kunt samenstellen. De laptop wordt pas gebouwd nadat jij al je wensen hebt doorgegeven en je kunt dus naar eigen voorkeur nog van alles aan laten passen!