Prima hulp na ongeval

1 min gelezen

Een jaar geleden raakte ik betrokken bij een verkeersongeval. Ik werd van achteren aangereden door een vrachtwagen. De chauffeur zat niet op te letten en reed vol op mij in. Door zware rugklachten heb ik een jaar lang niet kunnen werken. Direct heb ik bij deze advocaten hulp gezocht en ik werd echt fantastisch geholpen. Ze hadden direct door wat er aan de hand was en hoe de situatie in elkaar stak. Na een intake gesprek gingen ze met mijn dossier aan de slag en ik heb een prima schadevergoeding ontvangen. Natuurlijk had ik liever geen ongeluk gehad, maar als je er dan toch eentje hebt, dan wil wel dat het eerlijk wordt afgehandeld. Dit voelde in ieder geval als gerechtigheid en daar was het mij om te doen. De vrachtwagenchauffeur deed namelijk of er niets aan de hand was en dat deed me eigenlijk ook wel zeer. Hoe dan ook. Hier was ik in goede handen.

Begeleiding

Vanaf het eerste telefoontje tot aan met de uiteindelijke uitkering van het schadebedrag heb ik gevoel gehad hier in goede handen te zijn. Een persoonlijke benadering maar wel met een zakelijk doel voor ogen. Daar hou ik wel van. En een duidelijke communicatie hoe de zaak zich ontwikkelt. Niet er omheen draaien, maar gewoon vertellen hoe het is. Helder en duidelijk. Prima advocaten hier!