Unieke kwaliteit bij een trendy fiets

2 min gelezen
Elektrische bakfiets

Of je nu de langere afstanden fietst of de kinderen van school moet halen, met de bakfiets kun je het allemaal doen. Wendbaar en comfortabel fiets je door de stad heen, smalle straatjes en scherpe bochten zijn totaal geen probleem. Wanneer er veel wind is of je hebt een keer geen zin om je eigen in te spannen biedt een elektrische bakfiets een uitkomst. De krachtige Cargo motor zorgt dat je met en zonder wind altijd veilig de weg op kan. 

Eenvoud siert de Dolly bakfiets 

Je hoeft geen kunst en vliegwerk te verrichten om op de bakfiets te kunnen rijden, bochten nemen en de wendbaarheid zorgt ervoor dat je op iedere weg eenvoudig kunt fietsen. De combinatie van de goede kwaliteit componenten en de kunststof bak geven de fiets veel souplesse en wendbaarheid. De bak is vele malen lichter dan een houten bak, ook iets wat de wendbaarheid en het fietsgenot ten goede komt. Ook de kunststof bak is erg comfortabel met ronde brede hoeken voor de veiligheid.  

Modern en opvallend 

Elektrische bakfiets

Houd je ervan om een opvallende bakfiets te hebben dan is de elektrische bakfiets van Dolly precies voor jou. Rijd je op de fiets dan valt de fraai vormgegeven bak al op, dan hebben we het nog niet gehad over de fiets zelf. Net zo fraai vormgegeven en samengesteld van de beste onderdelen. Aan alles zie je dat er tijd en aandacht is besteed aan het ontwerp, je hebt niet zomaar een bakfiets maar een schitterend modern exemplaar die zalig fietst.