Telefoonwinkel Delft heeft een goede service

1 min gelezen

Telgefixt is een telefoonwinkel dat gevestigd is in Delft. Het is een professioneel bedrijf dat Gespecialiseerd is in het repareren van uw telefoon en of tablet. Wij serveren uitstekende service en duidelijke reparatie, en wij garanderen u ook 3 maanden Garantie na het repareren van uw telefoon of tablet. Wij garanderen u ook dat uw product in juiste handen is en wij heel zuinig met uw product Omgaan. Telefoonwinkel Delft gebruikt altijd originele producten zodat uw product blijft werken zoals het hoort.

Service

Wij vinden het ook heel belangrijk dat onze klanten altijd tevreden zijn. Zodat zij altijd terug blijven komen. Wij zijn een erkend bedrijf bij Uneto-Vni. Dus wij zijn goed opgeleid voor het repareren va uw product. Onze reparatie duurt altijd 30 minuten. Uw telefoon of tablet is gefixt terwijl u wacht en u mag gerust meekijken, want wij verbergen natuurlijk niks. Telgefixt is de betrouwbare partner voor reparaties van mobiele telefoons en tablets in de regio van Delft. Natuurlijk wilt u geholpen worden door een betrouwbare professionele bedrijf. Bij telefoonwinkel Delft bent u op het goede adres, bij ons is namelijk iedereen professioneel opgeleid speciaal voor de klant. Al onze prijzen zijn lage prijzen die betaald zijn. Je betaalt een goede eerlijke prijs zonder dat je extra kosten hoeft te betalen. Wellicht komt u wel oneerlijke reparateurs tegen.

Contact

Voor meer informatie kunt u altijd terecht bij telefoonwinkel Delft. Wij zijn 6 dagen in de week geopend. U kunt anders ook telefonisch contact opnemen.